Перейти до основного вмісту

D#08 T’mistechko

         


    Традиційно  8 освітнє Трансфермістечко (13-14 квітня 2022 року) обєднало освітян, але в надскладних умовах війни, у великому прагненні до перемоги українського народу та втіленні усіх завдань з реалізації Державного стандарту, Концепції НУШ.



    У модельно-діяльнісній локації працювали вчителі математики та інформатики, розглнянувши тему « Компетентісний потенціал освітніх модельних прогам». Соловей О.М.(ТКМЦНОІМ) представила результати тестування РІSA (І цикл), за якими учасники сформулювали передумови компетентісного підходу в навчальний процес. В системі управління змістом освіти ключовим є направляюча лінія: від Державного Стандарту через базові навчальні плани, освітні програми, типові навчальні плани до модельних програм. Саме компетентісний потенціал відображає можливості математичної та інформативної галузей формувати уміння, ставлення та базові знання здобувачів освіти. Результативною була інтерактивна діяльність «Компетентісно-орієнтоване завдання інтегрованого змісту», яка дозволила учасникам сформулювати компетентісні завдання за відповідними видами, формами. Педагоги розглянули методичні рекомендації для роботи з модельними програмами та організації навчальної діяльності здобувачів освіти в умовах НУШ.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Завдання і розв'язки ІІ етапу олімпіади з математики 2019 р.

Другий етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики м. Тернопіль . 3 листопада 201 9 року Завдання. 6 клас 1.      Підберіть замість літер А, Б, В, Г, Д, Е цифри 1, 2, 3, 4, 5, 6 таким чином, щоб утворилася правильна рівність : Тут різним буквам мають відповідати різні цифри. Достатньо знайти одну відповідь.     2.      Сашко, Борис і Василь збирали гриби. Борис знайшов грибів на 20%  більше, ніж Сашко, але на 20% менше, ніж Василь. На скільки відсотків більше грибів знайшов Василь, ніж Сашко? 3.      Вік старого Чарівника записується числом із різними цифрами. Про це число відомо, що: 1) перша цифра більша за останню в 4 рази; 2) якщо першу та останню цифри закреслити, то дістанемо двоцифрове число, яке при сумі цифр 13 є найбільшим. Скільки років старому Чарівнику?  4.      У кожній клітинці дошки 4 × 4 є лампи. Дві лампи на цій дошці називають сусідніми, якщо вони розташовані в клітинках зі спільною стор

Другий етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

Другий етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики м. Тернопіль . 4 листопада 201 7 року Завдання Розв'язки Результати

Шевченко і математика

Урок алгебри у 8 класі.  учитель математики ТЛ № 21 –СМШ ім. І Герети  Пампушко Г.П. Тема.  Тотожні перетворення виразів, які містять квадратні корені .